Última actualisació: 24/04/2024

Guia de Navegació

El Ministeri de Sanitat posa a disposició de la ciutadania esta Seu Electrònica, a través de la qual es pot accedir a diferents servicis electrònics.

Esta guia de navegació mostra l'estructura de la informació en este lloc.

Estructura de la Seu

La pàgina d'inici s'estructura en:

Seleccionant qualsevol opció de la pàgina d'inici s'accedix a un primer nivell d'informació que, al seu torn, pot donar entrada a nous nivells informatius o facilitar enllaços a altres adreces d'Internet relacionades amb el contingut (sempre en una finestra nova).

Des de l'escut institucional es pot accedir al portal Web del Ministeri, i des del text de la capçalera sede.msps.gob.es pot tornar a la pàgina d'inici de la Seu. En l'encapçalament, que es troba en la part superior de continguts de les pàgines de navegació/resultats de la web, s'identifica la navegació que s'ha dut a terme fins a la pàgina (ruta de navegació).

La Seu oferix continguts i servicis en versió multillenguatge. Es pot accedir a la Web en castellà i en les llengües cooficials d'Espanya (català, gallec i eusquera), i també en anglés i francés com a llengües estrangeres. El menú que permet la selecció d'idiomes es troba en el marge superior esquerre de la capçalera. Per a visualitzar la versió de la Seu en una llengua diferent al castellà (idioma per defecte), cal seleccionar la paraula "Benvingut" en la llengua corresponent.

L'accés a servicis electrònics disponibles es podrà fer des de "Procediments Administratius". Així mateix, hi ha un accés a alguns servicis destacats del Ministeri des de les seccions Ciutadans, Professionals i Administració (partint d'una classificació pel seu perfil d'orientació).

L'estructura detallada de la Seu, des de la qual es pot accedir als diversos apartats, és la següent:

Enllaç al Mapa Web