Última actualització: 24/04/2024

Guia de navegació

El Ministeri de Sanitat posa a disposició de la ciutadania aquesta Seu Electrònica, a través de la qual es pot accedir a diferents serveis electrònics.

Aquesta guia de navegació mostra l'estructura de la informació en aquest lloc.

Estructura de la Seu

La pàgina d'inici s'estructura en:

Seleccionant qualsevol opció de la pàgina d'inici s'accedeix a un primer nivell d'informació que, al seu torn, pot donar entrada a nous nivells informatius o facilitar enllaços a altres adreces d'Internet relacionades amb el contingut (sempre en una finestra nova).

Des de l'escut institucional es pot accedir al portal web del Ministeri, i des del text de la capçalera sede.msps.gob.es pot tornar a la pàgina d'inici de la Seu. A l'encapçalament, que es troba a la part superior de continguts de les pàgines de navegació/resultats del web, s'identifica la navegació que s'ha dut a terme fins a la pàgina (ruta de navegació).

La Seu ofereix continguts i serveis en versió multillenguatge. Es pot accedir al web en castellà i en les llengües cooficials d'Espanya (català, gallec i eusquera), i també en anglès i francès com a llengües estrangeres. El menú que permet la selecció d'idiomes es troba al marge superior esquerre de la capçalera. Per visualitzar la versió de la Seu en una llengua diferent al castellà (idioma per defecte), cal seleccionar la paraula "Benvingut" en la llengua corresponent.

L'accés a serveis electrònics disponibles es podrà fer des de "Procediments administratius". Així mateix, hi ha un accés a alguns serveis destacats del Ministeri des de les seccions Ciutadans, Professionals i Administració (partint d'una classificació pel seu perfil d'orientació).

L'estructura detallada de la Seu, des de la qual es pot accedir als diversos apartats, és la següent:

Enllaç al mapa web