Última actualització: 11/08/2023

Avís legal

Condicions generals

El domini sede.mscbs.gob.es és de titularitat del Ministeri de Sanitat, amb seu al passeig del Prado, 18-20 de Madrid.

Drets de propietat intel•lectual i de propietat industrial

Tant el disseny i els seus codis font com els logotips, les marques i altres signes distintius que hi apareixen pertanyen al Ministeri de Sanitat i estan protegits pels drets de propietat intel•lectual i industrial corresponents.

La informació disponible en aquest lloc web, tret que s'indiqui expressament el contrari, és susceptible de reutilització; així doncs, en queda autoritzada la reproducció total o parcial, la modificació, la distribució i la comunicació per a usos comercials i no comercials, de conformitat amb les condicions següents:

L'usuari queda obligat a esmentar la data de l'última actualització dels documents objecte de la reutilització.

El Ministeri de Sanitat declara el seu respecte als drets de propietat intel•lectual i industrial de tercers; per això, si considereu que aquest lloc pot estar violant els vostres drets, us preguem que us poseu en contacte a través de sede@sanidad.gob.es.

Enllaços o hiperenllaços

Els usuaris que es proposin establir un hiperenllaç entre la seva pàgina web i la de la Seu del Ministeri de Sanitat hauran de tenir en compte el següent:

  1. L'establiment de l'hiperenllaç no implica, en cap cas, l'existència de relacions entre el Ministeri de Sanitat i el propietari de la pàgina web en la qual s'estableixi, ni l'acceptació i l'aprovació per part del Ministeri de Sanitat dels seus continguts o serveis. Per tant, no es declararà ni es donarà a entendre que el Ministeri de Sanitat ha autoritzat expressament l'hiperenllaç ni que ha supervisat o assumit de qualsevol manera els serveis oferts o posats a disposició en la pàgina web des de la qual s'estableix l'hiperenllaç.
  2. El Ministeri de Sanitat no es responsabilitza de cap manera ni garanteix la qualitat, l'exactitud, la fiabilitat, la correcció o la moralitat de continguts o serveis que l'establiment de l'hiperenllaç pugui oferir. L'usuari assumeix, sota la seva responsabilitat exclusiva, les conseqüències, els danys o les accions que es puguin derivar de l'accés a la pàgina web de l'hiperenllaç.
  3. La pàgina web en la qual s'estableixi l'hiperenllaç no podrà contenir cap marca, denominació, logotip, eslògan o altres signes distintius pertanyents al Ministeri de Sanitat, excepte aquells signes que formin part del mateix hiperenllaç.
  4. La pàgina web en la qual s'estableixi l'hiperenllaç no pot contenir informacions amb continguts il•lícits, contraris a la moral i als bons costums generalment acceptats i a l'ordre públic, ni tampoc continguts contraris a qualssevol drets de tercers.